• per streek
  • per plaats

Hotels

Hotel Alpina

Het gezellige 4-sterren Hotel Alpina bestaat uit een hoofd- en het bijgebouw "Tauernblick", dat ca. 30 m verderop ligt. De accommodatie is rustig en zonnig gelegen en bevindt zich op slechts ca. 300 m van het centrum en een langlaufloipe. De skibus stopt direct voor de deur en brengt je naar de Schloßalmbergbahn, ca. 400 m verderop.

Tot de faciliteiten behoren een receptie met lobby, lift, Wi-Fi, verblijfsruimte, ontbijtruimte, restaurant, open haardruimte, ski- en schoenenruimte en een lounge met hotelbar. Daarnaast nodigt een ruim wellnessgedeelte met thermaal binnenzwembad en Kneipp-pad uit tot ontspanning. Een sauna en stoombad zijn ook beschikbaar voor klanten die in het hoofdgebouw verblijven. Massages kunnen ook tegen betaling worden geboekt. Gratis parkeergelegenheid en een garage zijn ook beschikbaar, afhankelijk van beschikbaarheid.

Kamers
De comfortabel ingerichte kamers beschikken over een bad of douche/wc, tv, telefoon, kluis en soms een balkon (afhankelijk van het geboekte type kamer). De accommodatie is in het hoofdgebouw.

Verzorging
Het bij de reisprijs inbegrepen halfpension PLUS omvat een uitgebreid ontbijtbuffet, een middagsnack en 's avonds een 4-gangenmenu naar keuze (met voor-, salade- en dessertbuffet). Er worden regelmatig thema-avonden georganiseerd in het hotel. Het 4-gangen kerstdiner (24 december) en het nieuwjaarsdiner zijn ook inbegrepen. Alle maaltijden worden in het hoofdgebouw geserveerd.
LandOostenrijk
StreekGastein, Gasteinertal - Ski amadé, Salzburgerland
PlaatsBad Hofgastein
Bewaar als favoriet